keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Asentojen arvio

Löysin guuglatessani blogiarvion Asennoista, porno- ja erotiikka-antologiasta, jonka toimitin ja joka ilmestyi maaliskuussa. Kirja on huomattavasti olennaisempi kuin esimerkiksi Miehen rakkaus, joka ilmestyi pari viikkoa sitten (ja josta saatan kirjoittaa täällä enemmänkin). Siksi esitänkin vetoomuksen, koska tiedän, että pienen kustantamon kirjaa ei ole myyty läheskään niin paljon kuin olisi pitänyt: nyt kaikki hankkimaan Asentoja! Todennäköisesti halvimmalla sitä saa Zum Teufelista.

3 kommenttia:

Polgara kirjoitti...

No vähän ihmettelinkin, kun vieraita alkoi käydä hiukka oudoilla hakusanoilla *tsihih*, eikä haittaa! Mukava, että löysit (ja toivottavasti arviokin tyydytti sinua) blogini. Siellä kun on kirja-arvio (ainakin yksi) päivässä, useina päivinä useampiakin ,D

Polgara kirjoitti...

Onko arvosteluja siis ollut niukasti? Minä voisin tietty kirjoittaa omani ja tunkea sitä eteenpäin (siis kunnollisen arvostelun!), en kyllä siihen lehteen, jota nykyisin säänn. avustan. Mutta muualle friikkuna kyllä - kirja vain puuttuu, se oli lainassa kirjastosta ,D Jos teiltä päin liikenee vaikka luettukin versio, arvostelua pukkaisi vaikka viikon sisään. Tämä on tarjous =D Vakavamielinen sellainen.

Juri kirjoitti...

Ilman muuta, Polgara! Pistä mulle yhteystietoja vaikka sähköpostiin: juri.nummelin(a)pp.inet.fi, niin jatketaan asiaa! Kirja on kyllä jo vähän vanha, mutta ei kai se mitään haittaa, kun ei olla mikään iso ja kaupallinen talo.

Nää sanavahvistussanat on koko ajan vaan helpompia ja helpompia.. Word up: Kokouksessa yrityksen uudeksi nimeksi päätettiin ottaa Ovenes Oy.